D.V. zaterdag 9 juni 2018 organiseren wij opnieuw onze jaarlijkse boekenveiling. We zijn op dit moment al bezig met het maken van een nieuwe catalogus. Naar verwachting zal deze in mei op papier én digitaal verschijnen. Voorafgaand aan de veiling kunt u een bod plaatsen via onze website, en tijdens de veiling kan dit live via Invaluable.

In de catalogus zullen enkele zeldzame en fraaie boeken te vinden zijn, waaronder werken van Perkins en Dycke. Daarnaast wordt een setje van “De Oude Orthodoxe Leer der ware Gereformeerde Kerke” in drie delen origineel, toegeschreven aan Th. Van der Groe geveild. Verder zullen er veel bijbelverklaringen en prekenboeken in originele banden en allen vanuit particulier bezit, worden afgeslagen. U bent van harte welkom! Ook deze 9e editie van onze boekenveiling vindt plaats in Hardinxveld-Giessendam en start om 13.00 uur. Het adres is:

Zalencentrum De Parel (voorheen Hervormd Centrum)
Talmastraat 9
3371 VG
Hardinxveld-Giessendam

2 thoughts on “Veiling 9 juni 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *