Ook dit jaar zijn wij weer aanwezig bij de New York International Antiquarian Book Fair. Bij deze 58e editie van de boekenbeurs kunt u onze stand bezoeken van donderdag 8 tot en met zaterdag 10 maart. De catalogus is klaar en kunt u hieronder bekijken! Binnenkort staan alle boeken met mooie foto’s op onze site. Op de website van de Book Fair vindt u meer informatie en foto’s over de beurs zelf.

Adresgegevens:
Park Avenue Armory
643 Park Avenue, New York
Between 66/67 Streets

 

We are present at the New York International Antiquarian Book Fair this year also. You can visit our booth (D 24) on the 58th edition of this book fair from Thursday 8 to Saturday 10 March. You can now view our list for the fair here. More information and pictures on the website of the Book Fair

Visiting address:
Park Avenue Armory
643 Park Avenue, New York
Between 66/67 Streets

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *