Boekhandel en Antiquariaat De Roo is gevestigd te Zwijndrecht en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer 24358518.

Artikel 1:
Onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op alle door ons aangeboden artikelen. Iedere koper wordt geacht deze voorwaarden gelezen te hebben, alvorens over te gaan tot plaatsen van de bestelling. Zodra men een bestelling definitief bevestigt gaat men hiermee akkoord.

Artikel 2:
De prijzen van de artikelen zijn door ons bepaald, hiervan wordt niet afgeweken. De prijzen bij de artikelen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Artikel 3:
Het factuurbedrag moet binnen 14 dagen op onze rekening zijn bijgeschreven. Na deze 14 dagen valt het recht op eigendom terug op ons en mogen wij het artikel aan andere geïnteresseerden aanbieden. De datum in de per e-mail verstuurde factuur is bepalend.

Artikel 4:
De bestelde artikelen worden na ontvangst van de betaling binnen twee werkdagen verzonden via DHL tenzij anders gecommuniceerd. Indien gewenst kan bij een pakketzending het bijbehorende Track & Trace-nummer worden aangevraagd. Bij het afhalen van de bestelling in de winkel wordt de koper bericht wanneer het product klaarstaat.

Artikel 5:
Nieuwe boeken horen u in goede staat te bereiken. Tweedehands boeken verkeren in goede staat, tenzij anders aangegeven. De koopovereenkomsten welke via de telefoon of online worden gesloten kunnen binnen een termijn van 14 bedenkdagen ontbonden worden. Bij het retourneren van een product dient u vooraf contact op te nemen. De boeken kunnen portvrij retour worden gezonden naar het volgende adres:

Boekhandel De Roo
Antwoordnummer 118
3330 VB Zwijndrecht

Artikel 6:
Bestellingen worden binnen Nederland altijd portvrij verzonden. De kosten voor een bestelling, die verzonden moet worden buiten Nederland, worden volledig doorberekend. Zeldzame/Antieke boeken worden vanaf € 150,00 aangetekend verzonden.

Artikel 7:
De betalingen verlopen via MultiSafepay. Deze provider van betaalmogelijkheden waarborgt dat de transacties beveiligd worden uitgevoerd. Tijdens het uitvoeren van de betaling verlaat u tijdelijk de website van De Roo en komt op de beveiligde website van MultiSafepay. Na het afronden van de betaling keert u terug naar de website www.derooboeken.nl.

Betalingsgegevens:
IBAN: NL30 RABO 0126360057
BIC: RABONL2U
BTW: NL126088597B01